Specialister på etablering & granskning av villkor för alternativa investeringsplattformer

Gro Leaf Icon

Fondgranskningar & etableringar

Gro Leaf Icon

Förvaltarfrågor & fondavtal

Gro Leaf Icon

Regulatoriska frågor

FONDER & INVESTERINGAR

Förståelse för vad som driver investerarna och förvaltarna möjliggör en lyckad kapitalisering

Specialisterna på Gro har genom sitt mångåriga arbete för institutionella investerare såsom banker och fonder en på marknaden unik inblick i och erfarenhet av de frågor och villkor som berör både investerare och förvaltare. Vår arbetsgrupp för fonder och investeringar arbetar löpande åt private equity teams och investerare med allt från fondgranskningar, etableringar, strukturfrågor och fondvillkor till exits, secondaries, omstruktureringar och regulatoriska frågor.

Quote Icon

Gro är en engagerad och trygg samarbetspartner som förstår den kommersiella verkligheten för klienten och anpassar rådgivningen därefter

För dig som entreprenör

Det krävs många förmågor för att förvalta och utveckla en lovande affärsidé och där förmågorna möts finner ni ägaravtalet. Ägaravtalet kan ta många former såsom aktieägar-, joint venture-, partner- eller investeringsavtal.

Vi är experter på ägaravtal och hjälper er gärna strukturera ert framtida samarbete. Vi bistår er med allt som rör styrelsearbete, kundavtal, kapitalanskaffnings- och ledningsfrågor.

För investerarna

Gro advokatbyrå grundades av jurister med mångårig erfarenhet av riskkapitalstrukturer, M&A och fonder och däri ingår givetvis en djup förståelse och specialisering för både kommersiella förvärvs- och fondvillkor såväl som regulatoriska frågor.

Kontakta oss om ni etablerar, företräder eller granskar riskkapitalstrukturer eller fonder, oavsett var i det regulatoriska landskapet ni befinner er.