Grow, Lead, Inspire

Högkvalitativ juridisk rådgivning från lösningsorienterade specialister med mångårig erfarenhet från bolag och ledande advokatbyråer.

Om oss

Hållbart Företagande

Gro är en modern advokatbyrå som grundades för att tillmötesgå marknadens efterfrågan  efter en nytänkande och innovativ advokatbyrå som erbjuder högkvalitativa juridiska tjänster och specialistrådgivning. Gro har även byggts från grunden för att möjliggöra hållbarhet i arbetsliv och förhållningssätt till våra klienter och omvärlden. För oss är långsiktiga relationer och ömsesidig omtanke till både klienter och anställda en förutsättning för och naturlig del av ett affärsinriktat förhållningssätt för att uppnå högsta kvalité på den juridiska rådgivningen.

Medarbetare

Rätt plats för klienter och anställda att växa

För våra klienter är ett pragmatiskt och affärsinriktat förhållningssätt särskilt viktigt och Gro har byggts från grunden för att tillmötesgå dessa behov. Vårt arbetssätt präglas vidare av våran övertygelse om att hållbart förhållningsätt måste vara en integrerad del i en modern affärsverksamhet. Som klient kommer du dra fördel av ett seniort och nära samarbete med våra jurister. Som anställd har du hittat en plats där du får växa till den bästa juristen du kan bli.

Quote Icon

Gro är en engagerad och trygg samarbetspartner som förstår den kommersiella verkligheten för klienten och anpassar rådgivningen därefter